Sommerhusene er beliggende på Ulfshale, Møn og i Evetofte, Nordsjælland.

Ulfshale

|Comments are Off

Sommerhuset på ULFSHALE ligger 9 km fra Stege og 3 km fra en børnevenlig strand på en naturgrund i et skovområde. Der er 3 km til fugletårnet på Nyord.

Huset er et Trelleborg træhus på 68 m. Der er 6 sengepladser fordelt på 3 rum, samt køkken, stor stue og badeværelse.
Huset er veludstyret med alt lige fra sengetøj til spisestel til 10 personer.

Se folderen: Hvad kan man opleve ved Ulvshale?

Se mere om leje af sommerhuset:  Praktiske oplysninger Ulfshale      Forbrugsskema for Ulfshale-huset       Checkliste rengøring Ulfshale
Kort over Ulfshale

Priser for Ulfshale:

2018
Pris mellem 23/6 og 18/8 2018:
Lørdag kl. 12.00 til lørdag kl. 12.00:   kr. 2100,- pr. uge
Pris før 23/6 og efter 18/8 2018:
Fredag kl. 17.00 til søndag kl. 17.00:  kr.   850,- pr. periode
Søndag kl. 17.00 til fredag kl. 17.00:  kr.   850,- pr. periode

2019
Pris mellem 22/6 og 17/8 2019:
Lørdag kl. 12.00 til lørdag kl. 12.00:   kr. 2300,- pr. uge
Pris før 22/6 og efter 17/8 2019:
Fredag kl. 17.00 til søndag kl. 17.00:  kr. 950,- pr. periode
Søndag kl. 17.00 til fredag kl. 17.00:  kr. 950,- pr. periode

Evetofte

|Comments are Off

Sommerhuset i EVETOFTE ligger på en dejlig soleksponeret grund 1,5 km syd for Melby st. og 3.5 km fra Liseleje strand i et sommerhusområde med få helårshuse. 

Huset er et velisoleret træhus på 54 m med et anneks på 14 m. Der er 7 sengepladser fordelt på 4 rum, samt stue med køkkenafsnit, wc og bad.

Sommerhuset er veludstyret med alt lige fra sengetøj til spisestel for 10 personer.

Se mere om leje af sommerhuset:   Praktiske oplysninger Evetofte     Forbrugsskema for Evetofte          Checkliste rengøring Evetofte
Kort over Evetofte

Priser for Evetofte:

2018
Pris mellem 23/6 – 18/8 2018:
Lørdag kl. 12.00 til lørdag kl. 12.00:   kr. 2200,- pr. uge
Pris før 23/6 og efter 18/8 2018:
Fredag kl. 17.00 til søndag kl. 17.00:  kr.  900,- pr. periode
Søndag kl. 17.00 til fredag kl. 17.00:   kr.  900,- pr. periode

2019
Pris mellem 22/6 – 17/8 2019:
Lørdag kl. 12.00 til lørdag kl. 12.00:   kr. 2400,- pr. uge
Pris før 22/6 og efter 17/8 2019:
Fredag kl. 17.00 til søndag kl. 17.00:  kr. 1000,- pr. periode
Søndag kl. 17.00 til fredag kl. 17.00:   kr. 1000,- pr. periode

Sommerhusene kan kun lejes af medlemmer af DVL.

|Comments are Off

Ændring fra 2018: Udlejning af sommerugerne (lørdag kl. 12.00 til lørdag kl. 12.00) starter pr. 1. januar kl. 12.00 i året. Udlejning af øvrige perioder starter ét år før periodens starttid.

Ledige perioder kan ses ved klik på nedenstående link “Lej dit sommerhusophold her”

Det er vigtigt, at landsforeningen DVL har din mailadresse, da udlejningen ikke kan fungere foruden. Du kan oprette/opdatere din mailadresse på landsforeningen DVLs hjemmeside under Medlemmer – Medlemsportal.

Lej dit sommerhusophold her.  Ved bestilling af sommerhusopholdet skal du betale for lejen og et depositum af kr. 500 med Dankort eller Visa/Dankort.

Har du spørgsmål om udlejning eller økonomiske forhold, så send en mail til sommerhuskasserer: johnniestarke@gmail.com.
For andre spørgsmål, se nedenfor om kontaktperson.

Vedligeholdelse af husene – arbejdsgruppens opgaver
Kontaktperson: Rete (Anne Merete) Palmgren – mobil 2251 2890 eller evt. send en mail til sommerhus-administrator@kbh-dvl.dk.

Beretning fra sommerhusudvalget for året 2017.

Året 2017 har der været en pæn belægning på begge husene.

Generelt for begge husene er, at udlejningen er overgået til det nye system og de udlejninger, der var i det gamle system nu er afsluttet. Der kan derfor, som der står i Vandreliv kun lejes via Københavns afdelingens hjemmeside. Overgangen til det nye system har naturligvis givet lidt problemer blandt andet for de medlemmer, hvor Vandrelauget ikke har den korrekte mailadresse, men de skulle være afsluttet i 2017.

I huset på Ulfshale har vi i foråret 17 foretaget den sædvanlige hovedrengøring, så huset står pænt. Taget på huset er blevet slået i efteråret 2017 og huset rengjort. Her i foråret vil der blive set på fugtighedsproblemet i huset, samt kigget lidt mere på indretningen af huset.

I Evetofte er i foråret foretaget klipning af hækken, så den er blevet smallere. Den store aktivitet har været et få lagt et nyt tag, da det gamle var udslidt. Det sket i efteråret 2017 og det blev valgt, at nogle fra udvalget fjerner tagpladerne. Dette er næsten afsluttet.

VI har udarbejdet et skema som en check liste, så hver lejer noterer om den forrige har efterladt huset i en pæn stand og en liste med hvordan huset skal efterlades ved afrejsen. Det er vigtigt, at man erindrer, at huset lejes på vandrehjems lignede vilkår, så det at gøre rent efter sig er en del af opholdet (det ville man jo også gøre, hvis det var ens eget hus)

De nærmeste planer er at fortsætte med den vedligeholdelse, der sikre at husene fortsat er rare at komme til og rare at bo i. Der er i begge husene et luftvarme system, som burde kunne holde husene tørre, men det desværre ikke altid, de fungere helt efter hensigten

Årsregnskab 2017

Nyt fra sommerhusudvalget for året 2016

Året 2016 har der været en pæn belægning på begge husene.

Generelt for begge husene er, at udlejningen er overgået til det nye system. Der kan derfor, som der står i Vandreliv kun lejes via Københavns afdelingens hjemmeside. Overgangen til det nye system har naturligvis givet lidt problemer blandt andet for de medlemmer, hvor Vandrelauget ikke har den korrekte mailadresse. Det er også sådan, at de, der har lejet i det gamle system fortsat har deres reservation og vil efter betaling af leje modtage nøglekoden i rette tid.

I huset på Ulfshale har vi både i foråret og efteråret foretaget den sædvanlige hovedrengøring, så huset står pænt til de efterfølgende gæster. Taget på huset er blevet slået tre gange i 2016. Der er foretaget ændring af inventar i de tre værelser, så skabene i er fjernet og opsat ophæng, så tøjet kan hænge på bøjler

I Evetofte er i foråret foretaget klipning af hækken .

VI har udarbejdet et skema som en check liste, så hver lejer noterer om den forrige har efterladt huset i en pæn stand og en liste med hvordan huset skal efterlades ved afrejsen. Det er vigtigt, at man erindrer, at huset lejes på vandrehjems lignede vilkår, så det at gøre rent efter sig er en del af opholdet (det ville man jo også gøre, hvis det var ens eget hus)

I foråret søgte vi flere til at medvirke til vedligeholdelsen af husene og der er i relation til Evetofte kommet X personer til.

De nærmeste planer er at fortsætte med den vedligeholdelse der sikre at husene fortsat er rare at komme til og rare at bo i.

Årsregnskab 2016

Nyt fra sommerhusudvalget for året 2015

I løbet af året har udvalget haft to arbejdsweekends i hver af husene. Udover rengøring og småreparationer er der sket en del:

Der er blevet sat nøglebokse op på hvert af husene. Derfor sendes der ikke mere nøgler ud til lejerne, men en mail, hvoraf koden til nøgleboksen fremgår. Mailen indeholder også afregningsskema til el og brænde. Dette returneres til Rete efter ophold i huset. Nøglerne hænges i nøgleboksen efter aflåsning af huset, så næste lejer kan komme ind.

Huset i Evetofte har fået nyt tag på skuret og carporten; det træ, der blev fældet i hegnet, blev flækket; hækken er på den ene side er blevet klippet ind, så den kan forblive tæt i de næste mange år; der er blevet malet vindskeder på annekset og huset, samt købt nye senge til annekset.

På huset i Ulfshale er der blevet slebet gulv i stuen og det har fået flere gange lak, så den mest belastede del af stuegulvet nu fremstår lyst. Der er traditionelt blevet trimmet græs på taget, omkring huset og langs vejen.

På hver af weekenderne bliver husene rengjort indvendigt og udvendigt – ruder pudset.

Vi vil gerne have flere frivillige med til vedligeholdelsesarbejdet, navnlig til huset i Evetofte, da der til huset i Ulfshale er flere medvirkende, herunder også nogen boende i nærheden. Til hvert hus har vi planlagt arbejdsweekend i foråret og i efteråret (Ulfshale i marts og august, Evetofte i april og september).  I tilslutning til weekenderne har vi reserveret mandag til fredag til dette formål, hvis der er behov for håndværkere.

Vi kunne også bruge en frivillig til administrationen af husene.

Har du lyst til at være med i det frivillige arbejde omkring sommerhusene, kan du kontakte Rete. Du får naturligvis kørsel samt mad og drikke betalt. Deltagelse i en arbejdsweekend giver derudover mulighed for at låne et af husene i en weekend / 5 hverdage uden for sæsonen, dog skal el og brænde betales.

Hyttefonden. Årsregnskab 2015